Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінарії

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті теоретично та практично обгрунтовано використання харчової емульсії та порошку ламінарії у складі соусу емульсійного типу. The article theoretically and practically substantiates the use of food emulsion and kelp powder in the composition of the emulsion type sauce.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, соус, харчова емульсія, ламінарія, kelp, food emulsion, sauce

Бібліографічний опис

Нєміріч, О. В. Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінарії / О. В. Нєміріч, Р. В. Піпка, І. М. Устименко // Наука онлайн : Міжнародний електронний науковий журнал – 2022. – № 1.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced