Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінарії
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті теоретично та практично обгрунтовано використання харчової емульсії та порошку ламінарії у складі соусу емульсійного типу.
The article theoretically and practically substantiates the use of food emulsion and kelp powder in the composition of the emulsion type sauce.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, соус, харчова емульсія, ламінарія, kelp, food emulsion, sauce
Бібліографічний опис
Нєміріч, О. В. Теоретичне та практичне обґрунтування рецептурного складу соусу емульсійного типу з використанням порошку ламінарії / О. В. Нєміріч, Р. В. Піпка, І. М. Устименко // Наука онлайн : Міжнародний електронний науковий журнал – 2022. – № 1.