Теоретичні аспекти використання кореня селери у складі соусу
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті теоретично обгрунтовано використання кореня селери як джерела біологічно-активних речовин у складі соусу. Проаналізовано хімічний, вітамінний, мінеральний склад та енергетичну цінність свіжої зелені та кореня селери. Встановлено, що за вмістом білків, моно- та дисахаридів, харчових волокон, вітамінів РР та Е, доцільно використовувати корінь селери для підвищення харчової цінності соусу.
Опис
Ключові слова
соус, корінь селери, харчова цінність, вітамінний склад, мінеральний склад, sauce, celery root, nutritional value, vitamin composition, mineral composition, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Теоретичні аспекти використання кореня селери у складі соусу / О. В. Нєміріч, І. М. Устименко, А. В. Гавриш, Р. Ю. Дорошкевич // Грааль науки. – № 9. – 2021. – С. 179–182.