Improvement of alcoholic beverages technology for restaurant business

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The purpose of the work is to develop the scientific basis of antioxidant activity of water-alcohol infusions from plant raw materials and to identify the most promising plants as sources of natural antioxidants in the creation of alcoholic cocktails in restaurants.

Опис

Ключові слова

water-alcohol infusion, vegetable raw materials, antioxidant, restaurant, водно-спиртовий настій, рослинна сировина, антиоксидант, ресторан, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Kuzmin, O. Improvement of alcoholic beverages technology for restaurant business / O. Kuzmin, A. Mishurovskyi // Scientific and technical progress in European countries and the contribution of higher education institutions : collective monograph. Riga : Izdevnieciba “Baltija Publishing”, 2020. – P. 90–106.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced