Проект реконструкції цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з добудовою складу безтарного зберігання борошна та механізацією кінцевих операцій

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб, борошно, хлібозавод, реконструкція, пофазна рецептура, виробнича рецептура, технологічне обладнання, охорона праці

Бібліографічний опис

Сацюк, Г. А. Проект реконструкції цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з добудовою складу безтарного зберігання борошна та механізацією кінцевих операцій : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ганна Анатоліївна Сацюк ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2022. – 84 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced