Проєкт технічного переоснащення ПАТ ,,Лозівський хлібзавод» у м.Лозова Харківської області з розширенням асортименту та оновленням основних виробничих потужностей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, хліб, тісто, асортимент, виробництво

Бібліографічний опис

Польовий, І. Б. Проєкт технічного переоснащення ПАТ ,,Лозівський хлібзавод» у м. Лозова Харківської області з розширенням асортименту та оновленням основних виробничих потужностей : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ігор Болеславович Польовий ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2022. – 92 с.