Розробка оптимальних умов переробки крохмалевмісної сировини з максимальним додаванням меляси

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сусло, гідроліз крохмалю, дріжджегенерування, зброджування, дозріла бражка, меляса, сумісне зброджування, цукровий сироп

Бібліографічний опис

Грибініченко, Ю. С. Розробка оптимальних умов переробки крохмалевмісної сировини з максимальним додаванням меляси : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юрій Сергійович Грибініченко ; наук. керівник Роман Григорович Кириленко. – Київ, 2022. – 69 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced