Удосконалення технології спирту із використанням екструдованої пшениці в умовах Червонослобідського спиртового заводу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, екструзія, зерно, крохмалевмісна сировина, ферменти, спирт, зернові культури, заміс, бражка

Бібліографічний опис

Ненько, А. О. Удосконалення технології спирту із використанням екструдованої пшениці в умовах Червонослобідського спиртового заводу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Артем Олегович Ненько; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2022. – 122 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced