Вибір та обгрунтування допоміжних препаратів на основі хітозану у технології білих столових вин

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноград, Qi No [Ox], білі сухі виноматеріали, хітозан, органолептичні та фізико-хімічні показники

Бібліографічний опис

Симаненко, К. С. Вибір та обгрунтування допоміжних препаратів на основі хітозану у технології білих столових вин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Симаненко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced