Вибір та обгрунтування допоміжних препаратів на основі хітозану у технології білих столових вин
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноград, Qi No [Ox], білі сухі виноматеріали, хітозан, органолептичні та фізико-хімічні показники
Бібліографічний опис
Симаненко, К. С. Вибір та обгрунтування допоміжних препаратів на основі хітозану у технології білих столових вин : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Катерина Сергіївна Симаненко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2022. – 64 с.