Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру халви оздоровчої дії з використанням насіння соняшника, гарбузового насіння, шроту насіння льону та порошку ягід чорниці для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності готового виробу. The valuable composition of the selected enrichments was proved and the recipe of halva of health action with the use of sunflower seeds, pumpkin seeds, flax seed meal and blueberry powder was proposed to reduce the energy and nutritional value of the finished product.
Опис
Ключові слова
харчова цінність, халва, гарбузове насіння, шрот насіння льону, ягоди чорниці, nutritional value, halva, pumpkin seeds, flaxseed meal, blueberries, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Новохат А. Розроблення рецептури та способу отримання халви оздоровчої дії з гарбузовим насінням, шротом насіння льону та порошком ягід чорниці / А. Новохат, А. Башта // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 13-15