Дослідження і комп‘ютерний моніторинг безпечності виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв в ТОВ «Микулинецький Бровар»

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки, безпечність виробництва, екологічні показники, безалкогольні напої, алкогольні напої, забруднюючі речовини, екологічні показники

Бібліографічний опис

Сущук, Є. А. Дослідження і комп‘ютерний моніторинг безпечності виробництва безалкогольних та слабоалкогольних напоїв в ТОВ «Микулинецький Бровар» : кваліфікаційна робота ... магістра : 122 Комп’ютерні науки / Єлизавета Андріївна Сущук ; наук. керівник Олена Петрівна Андріюк. – Київ, 2022. – 86 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced