Проект відділень приготування сусла та дріжджебродильного спиртового заводу потужністю 6000 дал умовного спирту-сирцю на добу з біологічним підкисленням сусла

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, меляса, дефектна меляса, антисептування, гомогенізація, приготування сусла, біологічне підкислення сусла, однопотокова схема зброджування, спирт етиловий ректифікований, дріжджі хлібопекарські

Бібліографічний опис

Леоненко, Д. І. Проект відділень приготування сусла та дріжджебродильного спиртового заводу потужністю 6000 дал умовного спирту-сирцю на добу з біологічним підкисленням сусла : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дар’я Ігорівна Леоненко ; наук. керівник Анатолій Михайлович Куц. – Київ, 2022. – 87 с.