Проект цеху переробки винограду з виробництва білих столових сортових виноматеріалів із застосуванням ферментних препаратів потужністю 1200 т винограду за сезон

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, виноград, подрібнення, кріомацерація, пресування, ферментний препарат, активні сухі дріжджі, бродіння, сірчистий ангідрид, освітлення, білий сухий виноматеріал

Бібліографічний опис

Матюха, В. Е. Проект цеху переробки винограду з виробництва білих столових сортових виноматеріалів із застосуванням ферментних препаратів потужністю 1200 т винограду за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Вікторія Едуардівна Матюха ; наук. керівник Віктор Опанасович Маринченко. – Київ, 2022. – 71 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced