Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсо- та енергозберігаючих технологій
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, крохмалевмісна сировина, зброджування, ферменти, спирт, зернові культури, заміс, бродильний апарат, бражка
Бібліографічний опис
Рудюк, Ю. С. Проект відділень термоферментативної обробки та зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 2000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсо- та енергозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Сергіївна Рудюк ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2022. – 94 с.