Проект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рік

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, безалкогольні напої, солодовий екстракт, екстракція, цукровий сироп, ягідна сировина, органолептична оцінка

Бібліографічний опис

Сушков, М. А. Проект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Андрійович Сушков ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2022. – 104 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced