Проект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рік
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, безалкогольні напої, солодовий екстракт, екстракція, цукровий сироп, ягідна сировина, органолептична оцінка
Бібліографічний опис
Сушков, М. А. Проект цеху виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн дал напоїв на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Микита Андрійович Сушков ; наук. керівник Зоряна Миколаївна Романова. – Київ, 2022. – 104 с.