Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівок
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, етиловий спирт, підготовлена вода, сортівка, фільтрувальні матеріали, горілка
Бібліографічний опис
Янчишин, М. С. Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівок : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Степанович Янчишин ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 86 с.