Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівок

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, етиловий спирт, підготовлена вода, сортівка, фільтрувальні матеріали, горілка

Бібліографічний опис

Янчишин, М. С. Проект горілчаного цеху лікеро-горілчаного заводу потужністю 2,0 млн.дал напоїв на рік з використанням інноваційних способів оброблення сортівок : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Максим Степанович Янчишин ; наук. керівник Віталій Леонідович Прибильський. – Київ, 2022. – 86 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced