Особливості холодильного зберігання продуктів рослинного походження
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
зберігання, холодильний ланцюг, рослинна сировина, кафедра технології консервування, storage, refrigeration chain, vegetable raw materials, кафедра економіки і права
Бібліографічний опис
Особливості холодильного зберігання продуктів рослинного походження / Д. Є. Філіпішина, Н. Я. Слободян, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : збірник праць за підсумками XІ Міжнародної науково-практичної конференції вчених, аспірантів і студентів, 12–13 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : РВВ НУБіП України, 2022 – С. 240