Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.
Опис
Ключові слова
соуси, авокадо, ферменти, рослинна сировина, харчові продукти, кафедра технології консервування, sauces, avocados, enzymes, vegetable raw materials, food products
Бібліографічний опис
Дущак, О. В. Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів / О. В. Дущак, К. Ю. Якимець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 179