Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз хімічного складу популярних сортів авокадо, що представлені на українському ринку. Запропоновано технологію виробництва соусів-діп на основі авокадо із додаванням місцевої сировини. The analysis of the chemical composition of popular avocado varieties presented on the Ukrainian market was carried out. The technology of production of dip sauces based on avocado with the addition of local raw materials is proposed.

Опис

Ключові слова

соуси, авокадо, ферменти, рослинна сировина, харчові продукти, кафедра технології консервування, sauces, avocados, enzymes, vegetable raw materials, food products

Бібліографічний опис

Дущак, О. В. Технологічні аспекти використання плодів авокадо для створення функціональних консервованих продуктів / О. В. Дущак, К. Ю. Якимець // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 179

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced