Аналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. Рівне
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, фруктово – ягідні цукерки, ступінь глікемічності, пюре хурми, пюре японської айви, пюре чорної смородини, фруктоза
Бібліографічний опис
Царук, В. В. Аналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Вікторівна Царук ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 160 с.