Аналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. Рівне

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, фруктово – ягідні цукерки, ступінь глікемічності, пюре хурми, пюре японської айви, пюре чорної смородини, фруктоза

Бібліографічний опис

Царук, В. В. Аналіз можливості отримання органічних кондитерських виробів підвищеної харчової цінності з метою впровадження технологій на кондитерському підприємстві в м. Рівне : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Вікторівна Царук ; наук. керівник Юлія Вікторівна Камбулова. – Київ, 2022. – 160 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced