Перспективи розширення асортименту сухих сумішей для виробництва морозива

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Перспективними є дослідження щодо розробки багатокомпонентних композицій сухих сумішей для морозива, які при використанні нових рецептурних інгредієнтів можна виготовляти в домашніх умовах за допомогою побутових приладів і морожениць. Після виготовлення такі продукти матимуть зовнішній вигляд звичайного морозива, достатню збитість, органолептичні та фізико-хімічні показники, характерні для традиційного продукту. Досягти такої мети можна шляхом використання технологічно ефективних рецептурних інгредієнтів, які суттєво впливають на технологічні властивості відновлених сумішей (в'язкість, кріоскопічну температуру, кількість зв'язаної води та ін.), а також на якість та стабільність заморожених продуктів (збитість, опір до танення, дисперсність повітряної фази) та ін.

Опис

Ключові слова

морозиво, молочні консерви, сухі суміші, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Басс, О. О. Перспективи розширення асортименту сухих сумішей для виробництва морозива / О. О. Басс, Т. Г. Осьмак // Technologies and strategies for the implementation of scientific achievements. – 2022. – Vol. 2. – P.41–42

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced