Удосконалення технології йогурту грецького

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ураховуючи особливості технології, виробництво йогурту грецького є досить непродуктивним та потребує високовартісного обладнання. Для того, щоб у повній мірі задовольнити ринкові потреби у йогурті грецькому, необхідно удосконалити технологію його виробництва шляхом відновлення молока із заданим підвищеним вмістом сухих речовин.

Опис

Ключові слова

йогурт грецький, β-галактозидаза, фізико-хімічні показники, Greek yogurt, β-galactosidase, physico-chemical parameters, кафедра технології молока і молочних продуктів

Бібліографічний опис

Пилипенко, І. Удосконалення технології йогурту грецького / І. Пилипенко, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 252

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced