Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The results showed the suitability of fruit and berry raw materials, including non-traditional wild, involving in the manufacturing of health products. Результати показали доцільність залучення при виробництві
продукції оздоровчого спрямування плодово-ягідної сировини в тому числі і
нетрадиційної дикорослої.
Опис
Ключові слова
marmalade, black cherry, black currant, Plum, bioflavonoids, мармелад, черемха, смородина, слива, біофлавоноїди, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value / A. Bashta, N. Ivchuk, N. Stetsenko, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2021. –Vol. 9. Is. 1. – PP. 103-115