Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The results showed the suitability of fruit and berry raw materials, including non-traditional wild, involving in the manufacturing of health products. Результати показали доцільність залучення при виробництві продукції оздоровчого спрямування плодово-ягідної сировини в тому числі і нетрадиційної дикорослої.

Опис

Ключові слова

marmalade, black cherry, black currant, Plum, bioflavonoids, мармелад, черемха, смородина, слива, біофлавоноїди, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Rationale of fruit and berry raw materials choice to increase the confectionery nutritional value / A. Bashta, N. Ivchuk, N. Stetsenko, O. Bashta // Ukrainian Journal of Food Science. – 2021. –Vol. 9. Is. 1. – PP. 103-115

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced