Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розроблено ряд рецептур м'ясо-рослинних консервів з використанням яловичини першої категорії та біоактивованого нуту. Визначено основні фізико-хімічні і органолептичні показники якості консервів. Розраховано харчову цінність продукту. Вміст основних енергогенних речовин м’ясо-рослинних консервів складає: білків – 18..22 %, вуглеводів – 9…12 %, жирів – 13…16 %, енергетична цінність – 252…255 ккал. A number of recipes for canned meat and vegetables using first category beef and bioactivated chickpeas have been developed. The main physicochemical and organoleptic indicators of canned quality are determined. The nutritional value of the product is calculated. The content of the main energy substances of canned meat and vegetables is: proteins - 18..22%, carbohydrates - 9… 12%, fats - 13… 16%, energy value - 252… 255 kcal.

Description

Citation

Бажай-Жежерун, С. А. Використання рослинної сировини у виробництві м'ясних продуктів оздоровчого спрямування / С. А. Бажай-Жежерун, О. Д. Дячук // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріали Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 273–274

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By