Проектування кількості моринги за кількістю мінеральних речовин в рецептурні органічного кексу
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосовано розрахункові методи, що спрямовані на моделювання рецептури виробу за кількістю певних мінеральних речовин. Визначено, що для надання виробу статусу «функціональний харчовий» за вмістом, магнію, заліза, кальцію до рецептури кексів потрібно вводити від 5 до 11 г маринги на 100 г виробу.
Calculation methods are used to model the product formulation by the amount of certain minerals. It is determined that in order to give the product the status of "functional food" in terms of content, magnesium, iron, calcium, from 5 to 11 g of maring per 100 g of product should be added to the cake recipe.
Опис
Ключові слова
кекси, моринга, органічні продукти, мінеральні речовини, органолептичні показники, cupcakes, moringa, organic products, minerals, organoleptic indicators, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Котеленець, Н. Проектування кількості моринги за кількістю мінеральних речовин в рецептурні органічного кексу / Н. Котеленець, В. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 139.