Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції.
Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, катіонно-аніонний склад, вода підготовлена, лікеро-горілчане виробництво стійкість, осади, cationic-anionic composition, prepared water, distillery production, stability, siege
Бібліографічний опис
Олійник, C. І. Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук. // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ХІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції, 20–21 березня 2020 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – C. 69