Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Кондиціювання підготовленої води дає змогу оптимізувати мікро- елементний склад в межах регламентованих показників і тим самим покращити якість і стійкість готової продукції. Conditioning of prepared water allows to optimize the micro-element composition within the regulated indicators and thus improve the quality and stability of finished products.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, катіонно-аніонний склад, вода підготовлена, лікеро-горілчане виробництво стійкість, осади, cationic-anionic composition, prepared water, distillery production, stability, siege

Бібліографічний опис

Олійник, C. І. Підготовлена вода та її вплив на алкогольні напої / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук. // Вода в харчовій промисловості : збірник тез доповідей ХІ Всеукраїнської науковопрактичної конференції, 20–21 березня 2020 р., м. Одеса. – Одеса : ОНАХТ, 2020. – C. 69

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced