Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано тенденції функціонування підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості. Визначено причини різкого зниження обсягів виробництва продукції. Наголошено на необхідності вирішення проблем здорожчання цукру та зростання вартості природного газу. Обґрунтовано необхідність впровадження виваженої політики регулювання цін.
The tendencies of functioning of the enterprises of confectionery and baking industry are analyzed. The reasons for the sharp decline in production volumes have been identified. The need to solve the problems of rising sugar prices and rising natural gas prices was emphasized. The necessity of introduction of the balanced policy of regulation of prices is substantiated.
Опис
Ключові слова
кафедра маркетингу, кондитерська продукція, обсяги виробництва, хлібопекарська галузь, вартість природного газу, політика регулювання цін, confectionery, production volumes, baking industry, the cost of natural gas, price regulation policy
Бібліографічний опис
Страшинська, Л. В. Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості /Л. В. Страшинська, О. О. Шеремет // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24- 25 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 46–48