Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано тенденції функціонування підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості. Визначено причини різкого зниження обсягів виробництва продукції. Наголошено на необхідності вирішення проблем здорожчання цукру та зростання вартості природного газу. Обґрунтовано необхідність впровадження виваженої політики регулювання цін. The tendencies of functioning of the enterprises of confectionery and baking industry are analyzed. The reasons for the sharp decline in production volumes have been identified. The need to solve the problems of rising sugar prices and rising natural gas prices was emphasized. The necessity of introduction of the balanced policy of regulation of prices is substantiated.

Опис

Ключові слова

кафедра маркетингу, кондитерська продукція, обсяги виробництва, хлібопекарська галузь, вартість природного газу, політика регулювання цін, confectionery, production volumes, baking industry, the cost of natural gas, price regulation policy

Бібліографічний опис

Страшинська, Л. В. Проблеми розвитку підприємств кондитерської та хлібопекарської промисловості /Л. В. Страшинська, О. О. Шеремет // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції, 24- 25 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 46–48

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced