М’ясо водоплавної птиці – перспективна сировина у технології м’ясних продуктів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Пріоритетним напрямом діяльності м’ясопереробних підприємств є виробництво економічно доступних виробів, стабільної та високої якості, що здатні задовольнити невисоку купівельну спроможність населення України. Включення м'яса качок до раціону харчування дозволить задовольнити потребу людини у тваринних білках не гірше, ніж при споживанні м'яса іншої сількогосподарської птиці. За хімічним складом і біологічною цінністю м'ясо водоплавної птиці є перспективною сировиною для повноцінної заміни свинини і яловичини в технології м'ясних продуктів.
The priority of meat processing enterprises is the production of economically available products of stable and high quality that can meet the low purchasing power of the population of Ukraine. The inclusion of duck meat in the diet will meet human needs for animal protein no worse than when consuming meat from other poultry. In terms of chemical composition and biological value, waterfowl meat is a promising raw material for a full-fledged replacement of pork and beef in the technology of meat products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, качине м’ясо, хімічний склад, жирнокислотний склад, показники якості, duck meat, chemical composition, fatty acid composition quality indicators
Бібліографічний опис
М’ясо водоплавної птиці – перспективна сировина у технології м’ясних продуктів / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, М. О. Медяник, К. А. Ліпінський // International scientific innovations in human life : the 10th International scientific and practical conference, April 13-15, 2022. – Manchester : Cognum Publishing House, 2022. – Pp. 211-218