Дослідження якісних показників експериментальних паштетів з дієтичною добавкою

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У сучасних умовах найбільш швидким, екологічно доступним і науково обґрунтованим шляхом вирішення проблеми раціонального харчування є розробка продуктів підвищеної біологічної цінності. Розробка технології харчових продуктів з добавками технологічно підготовленого гарбуза і волоського горіху є доцільною і дозволяє створити новий, повноцінний за вмістом аліментарних речовин, який володіє профілактичним і біокорегуючим ефектом. In modern conditions, the fastest, most environmentally friendly and scientifically sound way to solve the problem of nutrition is the development of products of high biological value. The development of food technology with the addition of technologically prepared pumpkin and walnuts is appropriate and allows you to create a new, complete in terms of nutritional content, which has a preventive and biocorrective effect.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, курячу м'ясо, печінка, цибуля, паштет, хімічний склад, chicken, liver, onions, pate, chemical composition

Бібліографічний опис

Дослідження якісних показників експериментальних паштетів з дієтичною добавкою / О. Є. Москалюк, О. І. Гащук, В. В. Руденко,,Д. Г. Жученко, І І. Сімонова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 221

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced