Проект відділення приготування сортівок лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал з впровадженням ресурсозберігаючих технологій
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, сортівка, очищення, фільтрування, активоване вугілля, горілка
Бібліографічний опис
Прудченко, М. І. Проект відділення приготування сортівок лікеро-горілчаного заводу потужністю 2 млн дал з впровадженням ресурсозберігаючих технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Іванівна Прудченко ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 100 с.