Проєкт цеху з виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн. дал напоїв на рік

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, безалкогольні напої, колер, настій, екстракт, купажний сироп, вакуумний сироповарильний котел, сатурація

Бібліографічний опис

Корж, В. К. Проєкт цеху з виробництва безалкогольних напоїв на основі солодових екстрактів та ягідної сировини потужністю 4,5 млн. дал напоїв на рік : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Костянтинович Корж ; наук. керівник Петро Миколайович Бойко. – Київ, 2022. – 98 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced