Дослідження процесу приготування пшеничного тіста з метою створення комплексу обладнання продуктивністю1300 кг/год

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, двовальна тістомісильна машина, ротаційний віскозиметр, реологічні властивості, робочий орган, кулачки

Бібліографічний опис

Медвідь, В. В. Дослідження процесу приготування пшеничного тіста з метою створення комплексу обладнання продуктивністю1300 кг/год : кваліфікаційна робота ... магістра : 133 Галузеве машинобудування / Володимир Валерійович Медвідь ; наук. керівник Володимир Іванович Теличкун. – Київ, 2022. – 114 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced