Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, м’ясокомбінат, впровадження, ВРХ, ДРХ, свині в шкурі, забій, свині зі зніманням шкури, переробка, сировина, м'ясо, яловичина, баранина, свинина, субпродукти, кишкова, жирова, нехарчова сировина, шкури
Бібліографічний опис
Козовенко, М. В. Організація забою та переробки худоби з впровадженням переробки ДРХ на м’ясокомбінаті потужністю 29,4 т м'яса за зміну в м. Умань : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Михайло Володимирович Козовенко ; наук. керівник Олег Олександрович Галенко. – Київ, 2022. – 105 с.