Впровадження переробки 4,9 т водоплавної птиці на птахокомбінаті в м. Баришівка
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, технологія, сухопутна птиця, водоплавна птиця, перо-пухова сировина
Бібліографічний опис
Палій, І. С. Впровадження переробки 4,9 т водоплавної птиці на птахокомбінаті в м. Баришівка : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Інна Сергіївна Палій ; наук. керівник Ігор Мирославович Страшинський. – Київ, 2022. – 79 с.