Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, технологія, обладнання, екологія, консерви, якість
Бібліографічний опис
Підлужна, А. В. Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Підлужна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 103 с.