Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, сировина, технологія, обладнання, екологія, консерви, якість

Бібліографічний опис

Підлужна, А. В. Організація виробництва в ковбасному цеху в м. Суми з впровадженням асортименту паштетних консервів : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анастасія Володимирівна Підлужна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 103 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced