Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 23,4 т м’яса за зміну з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, організація, м’ясокомбінат, свині зі зніманням шкури, свині в шкурі, ВРХ, забій, переробка, м'ясо, свинина, яловичина, субпродукти, кишкова, жирова, нехарчова сировина, шкури

Бібліографічний опис

Ротарь, С. П. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті потужністю 23,4 т м’яса за зміну з впровадженням переробки свиней зі зніманням шкури : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Світлана Петрівна Ротарь ; наук. керівник Ольга Анатоліївна Чернюшок. – Київ, 2022. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced