Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, борошно з пропареної гречки, пшеничне борошно, печиво з гречаного борошна, кероб, борошняні кондитерські вироби
Бібліографічний опис
Кортовський, М. В. Розроблення технології печива підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Володимирович Кортовський ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2022. – 127 с.