Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, стартові культури, бактеріальний препарат Bactoferm CS-300, барвник, сухий сік мангольду, сировина, м'ясо птиці, реструктурований шинковий виріб, хімічний склад, колірні характеристики
Бібліографічний опис
Дзига, Є. С. Використання стартових культур у виробництві м’ясопродуктів для стабілізації забарвлення : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Євген Сергійович Дзиґа ; наук. керівник Ірина Іванівна Шевченко. – Київ, 2022. – 105 с.