Наукове обґрунтування використання текстуроформуючих наповнювачів у технології сухої суміші для йогурту
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, суха молочна суміш, кисломолочні продукти, сублімовані фрукти, вторинна сировина, ресурсоощадні технології
Бібліографічний опис
Швайко, Р. В. Наукове обґрунтування використання текстуроформуючих наповнювачів у технології сухої суміші для йогурту : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Роман Васильович Швайко ; наук. керівник Ульяна Геннадіївна Кузьмик. – Київ, 2022. – 93 с.