Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, біомодифікована сировина, колаген, ферментація, посічені напівфабрикати, м’ясо, підвищення харчової адекватності

Бібліографічний опис

Горішній, П. О. Наукове обгрунтування використання колагеновмісних бiлкових наповнювачiв у технологiї посiчених напiвфабрикатiв : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Павло Олегович Горiшнiй ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2022. – 122 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced