Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода
Файли
Дата
2019
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено узагальнення інформації щодо існуючих технології підготовленої води та наукових уявлень про формування її якісних характеристик, які спрямовані на розроблення алкогольних напоїв стабільної якості. Встановлено, що завдяки новітнім методам дослідження – 1H ЯМР спектроскопії, лікеро-горілчані та винно-коньячні підприємства потребують інформації, щодо аналізу технологічних умов і технічних засобів для отримання рівноважних станів в системі спирт-вода.
The generalization of information on the existing technologies of prepared water and scientific ideas about the formation of its quality characteristics, which are aimed at developing alcoholic beverages of stable quality. It is established that due to the latest research methods - 1H NMR spectroscopy, distilleries and wine and brandy companies need information on the analysis of technological conditions and technical means to obtain equilibrium states in the alcohol-water system.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, підготовлена вода, алкогольний напій, якість, 1H ЯМР спектроскопія, рівноважний стан, prepared water, alcoholic beverage, quality, 1H NMR spectroscopy, equilibrium state
Бібліографічний опис
Вплив технології водопідготовки на утворення стабільних комплексів в системі спирт-вода / О. Кузьмін, Н. Романченко, І. Грушевська, В. Рудий // Перспективи майбутнього та реалії сьогодення в технологіях водо підготовки : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 14-15 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – C. 91–93