Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості

Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розроблено технологію підготовленої води покращеної якості, що передбачає електрохімічну активацію питної води з масовою часткою католіт/аноліт – 75/25 %, подальшим Na-катіонуванням та демінералізацією зворотним осмосом. A technology for treated water of improved quality has been developed, which provides for the electrochemical activation of drinking water with a mass fraction of catholyte/anolyte - 75/25%, followed by Na-cationization and demineralization by reverse osmosis.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, підготовлена вода, алкогольний напій, якість, 1H ЯМР спектроскопія, рівноважний стан, prepared water, alcoholic beverage, quality, 1H NMR spectroscopy, equilibrium state

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Розроблення ефективних технологій алкогольних напоїв стабільної якості / О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 20-21 листопада 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 124–125

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced