Quality rating of desserts based on fruit and berry raw materials
Дата
2021
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The aim of the study is to study the rating of the quality of desserts based on a fruit and berry blended semi-finished product with an increased antioxidant capacity and improved sensory indicators.
Метою дослідження є вивчення рейтингу якості десертів на основі плодово-ягідного купажного напівфабрикату з підвищеною антиоксидантною здатністю та покращеними органолептичними показниками.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, dessert, blend, semi-finished product, quality, rating, десерт, купаж, напівфабрикат, якість, рейтинг
Бібліографічний опис
Quality rating of desserts based on fruit and berry raw materials / I. Koretska, O. Kuzmin, V. Polyovyk, L. Deinychenko, G. Berezova, N. Stukalska // Ukrainian Journal of Food Science. – 2021. – № 9(1). – Pp. 71–87