Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages

Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Метою дослідження є вивчення відновної здатності водно-спиртових настоїв з відходів пряно-ароматичної сировини у технології алкогольних напоїв. The aim of the research is to study the reducing ability of aqueous-alcoholic infusions from waste of aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пряно-ароматична сировина, антиоксидант, окисно-відновний потенціал, настій, spicy-aromatic materials, antioxidant, redox infusion

Бібліографічний опис

Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages / O. Kuzmin, V. Isaienko, I. Koretska, D. Rakhmetov, V. Goots, S. Oliynyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2020. – Vol. 8. Is. 1. – Pp. 6–21. DOI: 10.24263/2310-1008-2020-8-1-3

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced