Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages
Дата
2020
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою дослідження є вивчення відновної здатності водно-спиртових настоїв з відходів пряно-ароматичної сировини у технології алкогольних напоїв.
The aim of the research is to study the reducing ability of aqueous-alcoholic infusions from waste of aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пряно-ароматична сировина, антиоксидант, окисно-відновний потенціал, настій, spicy-aromatic materials, antioxidant, redox infusion
Бібліографічний опис
Reducing ability of infusions from waste of spicy-aromatic raw materials in the technology of alcoholic beverages / O. Kuzmin, V. Isaienko, I. Koretska, D. Rakhmetov, V. Goots, S. Oliynyk // Ukrainian Journal of Food Science. – 2020. – Vol. 8. Is. 1. – Pp. 6–21. DOI: 10.24263/2310-1008-2020-8-1-3