Formation of skills and abilities of a specialist in the technical field

Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The aim of the work is to substantiate the expediency of using various teaching methods to formulate the skills and abilities of a specialist in the field of food technologies. Мета роботи – обґрунтувати доцільність використання різноманітних методів навчання для формування умінь і навичок фахівця в галузі харчових технологій.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, technical field, food technology, teaching methods, технічна галузь, харчові технології, методи навчання

Бібліографічний опис

Stukalska, N. M. Formation of skills and abilities of a specialist in the technical field / N. M. Stukalska, O. V. Kuzmin // Applied scientific and technical research: European experience and development directions : scientific and pedagogical internship, September 13–October 24, 2021. – Prague, Czech Republic : Baltija Publishing, 2021. – Pp. 68–70

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced