Programs prerequisite of HACCP system for the cleaning procedure in restaurant
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The purpose of the work is to implement the HACCP system when creating a prerequisite program for cleaning rooms and other surfaces in the restaurant business.
Мета роботи – впровадження системи НАССР при створенні програми передумови прибирання приміщень та інших поверхонь у ресторанному бізнесі.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, HACCP, prerequisites program, room cleaning procedure, restaurant, програма передумов, процедура прибирання приміщень, ресторан
Бібліографічний опис
Moskalchuk, O. Programs prerequisite of HACCP system for the cleaning procedure in restaurants / O. Moskalchuk, O. Kuzmin, N. Stukalska // Eurasian scientific discussions : 6th International scientific and practical conference, July 3-5, 2022. – Barcelona, Spain : Barca Academy Publishing, 2022. – Pp. 75–79