Використання систем управляння якістю та безпечністю на підприємствах України

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Робота присвячена огляду систем управління якістю та безпечністю, що використовуються в Україні на підприємствах харчової промисловості. Описано процеси, які мають включати такі системи, перераховані нормативні документи згідно яких проводиться контроль виробництва. Проаналізовано переваги застосування систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. The publication is dedicated to the review of quality and safety management systems used in Ukraine at food industry enterprises. Processes that should include such systems are described, regulatory documents are listed according to which production control is carried out. The advantages of using food quality and safety management systems are analyzed.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, системи управляння якістю, безпечність продуктів, процеси, quality management systems, product safety, processes

Бібліографічний опис

Іванишина, К. Використання систем управляння якістю та безпечністю на підприємствах України / К. Іванишина, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч 1. – С. 176

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced