Використання систем управляння якістю та безпечністю на підприємствах України
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Робота присвячена огляду систем управління якістю та безпечністю, що використовуються в Україні на підприємствах харчової промисловості. Описано процеси, які мають включати такі системи, перераховані нормативні документи згідно яких проводиться контроль виробництва. Проаналізовано переваги застосування систем управління якістю та безпечністю харчових продуктів. The publication is dedicated to the review of quality and safety management systems used in Ukraine at food industry enterprises. Processes that should include such systems are described, regulatory documents are listed according to which production control is carried out. The advantages of using food quality and safety management systems are analyzed.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, системи управляння якістю, безпечність продуктів, процеси, quality management systems, product safety, processes
Бібліографічний опис
Іванишина, К. Використання систем управляння якістю та безпечністю на підприємствах України / К. Іванишина, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч 1. – С. 176