Дослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької області

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, конопляний шрот, конопляний протеїн, хліб пшеничний, біологічна цінність, незамінні амінокислоти

Бібліографічний опис

Хоптинська, С. Б. Дослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сніжана Броніславівна Хоптинська ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2022. – 169 с.