Дослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької області
Вантажиться...
Дата
2022
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, конопляний шрот, конопляний протеїн, хліб пшеничний, біологічна цінність, незамінні амінокислоти
Бібліографічний опис
Хоптинська, С. Б. Дослідження використання продуктів переробки коноплі при виробництві хліба із пшеничного сортового борошна та впровадження нового виробу у проєкті хлібозаводу в м. Волочиськ Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Сніжана Броніславівна Хоптинська ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2022. – 169 с.