Розроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської області
Дата
2022
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, чіпси картопляні, чіпси Білоруські, борошно амаранту, борошно нуту, борошно червоної сочевиці
Бібліографічний опис
Скорик, Н. С. Розроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Назар Сергійович Скорик ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2022. – 154 с.