Розроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської області

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, чіпси картопляні, чіпси Білоруські, борошно амаранту, борошно нуту, борошно червоної сочевиці

Бібліографічний опис

Скорик, Н. С. Розроблення рецептури формових картопляних чіпсів підвищеної біологічної цінності з впровадженням її на заводі харчових концентратів в м. Бориспіль Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Назар Сергійович Скорик ; наук. керівник Володимир Миколайович Ковбаса. – Київ, 2022. – 154 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced