Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклади ресторанного господарства, рибний ресторан, харчова цінність, лосось, кунжут, лайм, виробнича структура

Бібліографічний опис

Кріпкий, А. О. Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Кріпкий ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2022. – 94 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced