Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану
Дата
2022
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклади ресторанного господарства, рибний ресторан, харчова цінність, лосось, кунжут, лайм, виробнича структура
Бібліографічний опис
Кріпкий, А. О. Удосконалення технології страв японської кухні для спеціалізованого ресторану : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Олександрович Кріпкий ; наук. керівник Ольга Андріївна Коваль. – Київ, 2022. – 94 с.