Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2006

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Стаття присвячена перспективності використання емульсій та емульгаторів у технологіях харчової продукції. Представлено результати експериментальних досліджень використання метилцелюлози та натрій-карбоксиметилцелюлози у технології соусів для ресторанного господарства. Article is devoted to the prospects of using emulsions and emulsifiers in food technology. The results of experimental studies using methylcellulose and sodium carboxymethyl cellulose in technology of sauces for restaurants are presented.

Опис

Ключові слова

емульсія, емульгатор, метилцелюлоза, соус, emulsion, emulsifiers, methylcellulose, sauce

Бібліографічний опис

Кочерга, В. І. Використання харчових емульсій з рослинної сировини в технологіях продуктів харчування / В. І. Кочерга // Товари і ринки. - 2006. - № 1. – С. 78-83.

Зібрання