Удосконалення технології граноли для розширення асортименту сніданків ресторану першого класу

Ескіз

Дата

2022

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, структура організації, конкурентоспроможність, ліквідність капіталовкладень

Бібліографічний опис

Яковенко, П. Л. Удосконалення технології граноли для розширення асортименту сніданків ресторану першого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Петро Леонідович Яковенко ; наук. керівник Юлія Петрівна Фурманова. – Київ, 2022. – 74 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced